Ne-am cazat la Mesteceni pe durata unui weekend, vara aceasta. Nu as putea spune altceva decat ca am fost tratati cu un meniu de tot deliciul si cu ospitalitatea aceea calda - tipic ardeleneasca . Daca ar fi sa-l asociez cu ceva, as spune ca e locul acela in care mergi cand vrei sa te simti ca acasa. Roxana Mirica, Sibiu


Cluj, Salicea nr. 86
0040 754 041 508
info@lamesteceni.ro
Povestea noastra  |  Galerie foto  |  FAQ  |  ROI  |  Contact  |  
Te afli la: Home / Oferte speciale

Oferte speciale

Dragobete la pensiunea La Mesteceni

In luna dragostei, ne-am gandit ca ti-ar placea sa celebrezi impreuna cu persoana iubita momentele care v-au adus impreuna. Iti propunem un cadru inedit, intim, in inima naturii la Pensiunea La Mesteceni! Departe de agitatia orasului, te invitam sa te bucuri de clipe unice si de rasfat. De Dragobete iubesti romaneste La Mesteceni!

Vacanta pentru toata familia

Te-ai tot gandit cum ai putea sa-ti surprinzi micutii cu o vacanta aventuroasa si plina de activitati interesante, dar in acelasi timp iti doresti relaxare pentru tine si sotul tau/sotia ta. Ei bine, La Mesteceni ti-a pregatit solutia perfecta: Vacanta pentru toti!

Misterele padurii

La Mesteceni va pregatit o oferta speciala, perfecta pentru iubitorii de natura si-aventura. Obiective turistice misterioase, poieni pline de vietuitoare interesante si arbori incarcati de istorie asteapta sa fie descoperite de tine.

Copyright © 2015 La Mesteceni.

Hide