Salicea nr. 86, Telefon: 0040 754 041 508, E-mail:    |   

Despre noi

Dupã un drum de vreo 6 km prin mai multe vãi īmpānzite de mesteceni si printr-o splendidã pãdure de fagi, ajungeti La mesteceni***, o pensiune situatã īn satul Sãlicea, comuna Ciurila la doar 13 km distanþã de Cluj-Napoca.

Este o constructie nouã, finalizatã īn anul 2007, dotatã cu 10 camere cu bãi proprii, 8 camere cu 2 paturi single si 2 camere cu 1 pat dublu. Fiecare camerã are iesire spre balcon unde te īntāmpinã o priveliste unicã spre Mãgura, ori spre Tãuti ori spre vale.

 

O īmbinare a modernului cu traditionalul, pensiunea īncānta simturile oaspetilor. Un aspect care ne face māndri este acela ca mobilierul rustic din camere este facut special pentru noi din lemn de brad iar fronturile sunt pictate manual de artista Monica Vaupre.

La primul etaj va asteapta un spatiu de petrecere a timpului liber unde putesi profita de colectia noastra de jocuri de societate, carti din literatura nationala si internationala.

Sala de mese unde se pot servi māncaruri traditionale romānesti se situeaza la parter si dispune de 50 de locuri extrem de primitoare.

Gradina de vara din fata pensiunii va ofera o panorama splendida, cu 120 de locuri la mese, la umbra unui fag batrān iar bucataria noastra se straduie sa va pregateasca māncaruri din cele mai gustoase.

Sala de sedinte la etajul 2 poate fi utilizata pentru īntālniri, training-uri, team building-uri si alte evenimente organizate īntr-un cadru mai putin formal. Sala ofera o panorama minunata asupra īntregii zone, loc de unde puteti admira muntii Gilaului, zona Tauti si īntreaga priveliste oferita de pasunile si vaile specifice dealurilor din jur.

Īncepānd cu anul 2012 ne-am modernizat si spatiul de agrement pentru ca oaspetii nostri sa aiba o vacanta pe cinste!

Va punem la dispozitie 2 piscine, una pentru adulti si una pentru copii, avānd 7m X 13,8m X 1,5m, respectiv 4m X 5m X 0,5m. Apa din piscine este permanent tratata si filtrata conform standardelor europene īn vigoare si este īncalzita cu ajutorul panourilor solare. Piscinele au īn dotare vestiare, garderobe precum si 55 de sezlonguri.

Pentru cei mici avem un spatiu special amenajat cu nisip si loc de joaca, un loc perfect unde se pot relaxa si distra īn voie!

Un miniteren de sport, dotat pentru tenis cu piciorul, baschet, minifotbal va poate deconecta si doar pentru cāteva minute de la cotidian.


Avem astfel toate elementele unui loc ideal de recreere pentru cei mari, dar si un loc de distractie pentru cei mici, nu departe de oras.

La Mesteceni - o oaza de liniste si aer curat!

Va asteptam cu drag!

A.N.P.C
© 2015 lamesteceni.ro
Web design by Entire Media - Firma de web design din Cluj-Napoca, Romania, cu experienta in realizarea de pagini si site-uri web, CMS-uri, magazine online, SEO - optimizare motoare de cautare, hosting.